Zimbra strežnik

 

 

 

Kaj je Zimbra Collaboration?


Zimbra Collaboration je vodilna svetovna odprtokodna platforma za e-pošto, sporočanje in sodelovanje – v več kot 140 državah zaupajo več kot 5.000 podjetjem in strankam javnega sektorja ter več kot 500 milijonov končnih uporabnikov. Zimbra vključuje popolno e-pošto, stike, koledar, skupno rabo datotek, opravila, sporočila z vsemi funkcijami in videokonference, do njih pa lahko dostopate tudi z Zimbra spletnega odjemalca prek katere koli naprave. Zimbro lahko namestite kot tradicionalno namestitev na predpogoj ali preko ponudnika gostovanja Zimbra.

 

Glavne 8.8 Funkcije


Zimbra Collaboration 8.8 vključuje zmogljivo novo tehnologijo in izboljšave, zaradi katerih je to še vedno najbolj konkurenčna različica Zimbre, medtem ko še naprej zagotavlja dosledne prednosti:
• Najnižji TCO v industriji
• Najboljši v svojem razredu varnosti in zasebnosti
• Najbolj različne možnosti uvajanja
• Največja razširljivost katere koli e-poštne platforme

 

Zimbra Talk V2


Sporočila na ravni podjetja so zdaj na voljo kot
poleg spletnega odjemalca Zimbra, brez št
izdelki drugih proizvajalcev in preprosta namestitev.
Na voljo v Zimbra Network Edition 8.8.8!
• 1: 1 in skupinska sporočila
• 1: 1 in skupinske videokonference
• Upravljanje in prisotnost seznama prijateljev
• Dostava sporočil in obveščanje o branju
• Deljenje datotek
• Skupna raba zaslona
• Pošiljanje sporočil v podjetju (Prostori in kanali)
• Videokonference v kanalu z neomejeno število udeležencev
• Emojis

 

Zimbra Drive


V vseh različicah Zimbre je na voljo tudi Zimbra Drive, naša posodobljena sinhronizacija datotek in skupna funkcionalnost. Zimbra Drive, ki je zgrajen na lastni platformi Cloud / Nextcloud, omogoča brezhibno sinhronizacijo in skupno rabo datotek med uporabniki, ne glede na to, kje so in na kateri koli napravi.

 

Varnostno kopiranje in obnovitev v realnem času


Novi Zimbrin mehanizem za varnostno kopiranje in obnovitev v realnem času varnostno kopira vsako posamezno postavko in dogodek v strežniku z deljeno sekundarno natančnostjo. Namenjen je preprečevanju izgube podatkov z uporabo atomskih in vedno doslednih algoritmov, medtem ko še vedno prihrani prostor na disku – do 50% – zahvaljujoč inteligentnemu sistemu deduplikacije in stiskanja. Ponuja šest obnovitvenih funkcij, od singleitem obnovitve do popolne obnove po nesreči. Vsi načini obnovitve so za končnega uporabnika pregledni in so 100% OS, arhitektura in različica neodvisni.

 

Mobilna sinhronizacija


Kaj je novega v funkciji sinhronizacije mobilnih telefonov podjetja Zimbra? Uporabniki lahko zdaj
sinhronizirati njihove skupne Zimbra elemente skupaj z vsemi ostalimi Zimbra
podatkov. S protokolom Exchange ActiveSync, ki ga navadno podpira velika večina mobilnih naprav, bodo vaši podatki vedno na dosegu roke, brez posrednikov ali namenskih odjemalcev.

 

Delegirani skrbnik


V nekaj minutah lahko uporabnikom podelite pravice za pooblaščene skrbnike, ki jim omogočajo izvajanje nalog upravljanja, kot so določanje kvot, COS in omejitve uporabnikov za vaše domene. Spremljajte dejanja delegiranih skrbnikov in stanje vaše domene z novimi funkcijami poročanja, neposredno iz skrbniške konzole Zimbra, zahvaljujoč namenskemu upravitelju Zimlet.

 

HSM


Z naprednim upravljanjem Zimbra in HSM-jem lahko zdaj upravljate več zvezkov in politik HSM prek vašega Zimbra skrbniške konzole. Prihranite do 50% dragocenega prostora za shranjevanje, zlahka razširite svoj strežnik Zimbra tako, da dodate nove količine po želji in izboljšate zmogljivost strežnika tako, da delite vhodno / izhodne obremenitve na različne pomnilniške medije in različne nivoje opreme

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?