IBM Cloud

IBM Data and AI

IBM Security

IBM Cloud je celovita oblak platforma, ki vključuje javna, zasebna in hibridna okolja. Zgrajena je z močnim naborom naprednih podatkovnih in orodij za umetno inteligenco (AI), ter se opira na strokovnost IT industrije, ki vam pomaga pri uporabi oblakovnih storitev.

Pospešite svojo potovanje v svet umetne inteligence z IBM-ovim portfeljem podatkov in umetne inteligence. Pripravite svoje podatke in povečajte vrednost ter vpoglede iz vaših podatkov. Analizirajte in povečajte obseg vpogledov v vaše podatke na zahtevo s pomočjo umetne inteligence kjerkoli. Pripravite svoje podatke za svet umetne inteligence in več oblakov – Zberite, Organizirajte, Analizirajte, Vključite in Modernizirajte.

Že veste, da kibernetski kriminalci napadajo vašo organizacijo in je le vprašanje časa, kdaj jim bo uspelo. Ste pripravljeni? Za boj proti današnjim sofisticiranim napadom je potreben celostni, integriran pristop - tisti, ki vključuje preprečevanje, zaznavanje in odzivanje na napredne grožnje ter integrira obrambo s procesi in ljudmi skozi celoten življenjski cikel napada.

     

VEČ O  TEM...

 

VEČ O TEM...

 

VEČ O TEM...

 

 

 

IBM ESA

IBM Automation

IBM Sustainability

Imate odlično poslovno idejo in iščete prodajo lastne rešitve, ki temelji na tehnologiji IBM? Lastna blagovna znamka in vaši pogoji. Embedded Solution Agreement (ESA) omogoča podjetnikom, malim podjetjem in globalnim organizacijam uporabo IBM-ove programske opreme za ustvarjanje edinstvenih programskih rešitev.

IBM Intelligentna avtomatizacija uporablja napredno tehnologijo umetne inteligence za izboljšanje produktivnosti in poslovnih rezultatov ter reševanje različnih izzivov. Kombinacija človeških veščin z avtomatizacijo omogoča povečanje produktivnosti ekip in boljše odločanje.

IBM Sustainability je niz pobud in pristopov, osredotočenih na zmanjševanje negativnih vplivov na okolje z uporabo trajnostnih poslovnih praks ter razvojem tehnologij, ki prispevajo k trajnostnemu razvoju. Cilj je doseči pozitiven vpliv na družbo in okolje, hkrati pa podpirati dolgoročni uspeh podjetja in njegovih strank.

     
VEČ O  TEM... VEČ O TEM... VEČ O TEM...
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?