Lenovo

 

 

Lenovo strežniki

    1. Rack & Tower strežniki


Strežniki Lenovo ThinkSystem, ki jih poganja Intel® Xeon® Scalable, je družina procesorjev z novimi nivoji gostote in povezljivosti, idealna platforma za gostovanje zasebnega ali javnega oblaka, virtualizacijo, VDI, analitiko in velike podatkovne rešitve.


    • ThinkSystem SR630
    • ThinkSystem SR650
    • ThinkSystem SR250
    • ThinkSystem SR530
    • ThinkSystem SR550
    • ThinkSystem SR570
    • ThinkSystem SR590
    • ThinkSystem SR670
    • ThinkSystem ST50
    • ThinkSystem ST250
    • ThinkSystem ST550
    • ThinkSystem SR635
    • ThinkSystem SR655


    2. Blade rešitve - FlexSystem


Ta integrirana infrastrukturna platforma podpira kombinacijo računalništva, upravljanja sistemov in omrežnih virov, da bi zadostili zahtevam vaših aplikacij. Ta robustna platformna rešitev je zasnovana tako, da ga preprosto zdaj namestite in prilagodite svojim potrebam v prihodnosti. Zasnovan za večje poslovne aplikacije, kot so virtualizacija, oblak, baze podatkov in analitika. Za stranke v bančništvu/ financah, izobraževanju, vladi, telekomunikacijah in proizvodnji.
FlexSystem je druga generacija Blade rešitev. Vsebuje virtualizacijo, bazo podatkov, zasebni oblak, s 40% boljšo gostoto kot naveden server.


    3. High Density


Lenovo sistemi z visoko gostoto so bili zasnovani tako, da so dosegli velik obseg delovnih obremenitev in prilagodljivih arhitektur, da bi zadovoljili razvijajoče se potrebe. To so močne platforme za računalniško intenzivne delovne obremenitve, ki segajo od tehničnega računalništva, do namestitev omrežij, do analitičnih delovnih obremenitev, do obsežne infrastrukture v oblaku in virtualizaciji. In to počnejo bolj stroškovno in energijsko kot kdaj koli prej.

 

    4. Mission-Critical


Lenovo strežniki z visoko zmogljivostjo so primerni za velike vertikalne obremenitve, virtualizacijo in nadomestitve sistema. Portfelj ThinkSystem prinaša nove modele, namenjene vašim najzahtevnejšim, kritičnim delovnim procesom, kot so podatkovne baze, velike transakcijske baze podatkov, sprotna analiza, ERP, CRM in virtualne strežnike.

 

Lenovo Storage


Zahvaljujoč temu, da se portfelj naprav za shranjevanje podatkov vedno bolj krepi, ponuja Lenovo širok nabor rešitev za shranjevanje podatkov, ki zadovoljujejo vedno večje potrebe podjetij, se prilegajo obstoječemu proračunu in zagotavljajo, da so podatki pripravljeni, ko so potrebni. Lenovo ponudba vključuje ključne funkcije, ki segajo od različnih stopenj shranjevanja (storage tier) do šifriranja podatkov, vse preko uporabniku prijaznega vmesnika.


        ◦ ThinkSystem DM serija
        ◦ ThinkSystem DE serija
        ◦ SAN/DAS
        ◦ Storage Networking
        ◦ Arhiv/Tape

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?