Ali obstaja orodje za uvajanje različnih tipov sprememb v poslovanje?

»Spremembe so edina stalnica« je izrek, ki je v poslovnem svetu že dolgo poznan. Vendar za mnogo podjetij ni več dovolj, da se lotevajo samo manjših popravkov, ampak so zaradi spremenjenih zahtev kupcev in visokega konkurenčnega okolja pogosto prisiljena v korenite spremembe poslovanja. Pa naj si bodo to sprememba poslovne strategije, prenova poslovnih procesov, digitalizacija poslovanja, reorganizacija podjetja in nova sistemizacija delovnih mest, ali vse skupaj. Podjetja pri tem iščejo različne rešitve za uvajanje sprememb in si obenem zastavljajo vprašanja glede načinov uvajanja sprememb in orodij.


Mag. Gorazd Buh bo v 1-urnem brezplačnem seminarju na praktičnih primerih odgovoril na vprašanja:

  • S kakšnimi potrebami po spremembah se podjetja srečujejo?
  • Kakšne so spremembe in kje se uvajajo?
  • Kaj imajo skupnega različne metode in pristopi?
  • Kakšna orodja potrebujemo za uvajanje sprememb?
  • Ali obstaja orodje, ki je primerno za uvajanje več različnih sprememb?
  • Predstavitev aplikacije v oblaku IBM Blueworks Live s praktičnimi primeri.

 

Vljudno vabljeni!

 

Kdaj: torek, 1. 12. 2020 od 10. do 11. ure

Kje: preko spletne povezave, ki jo dobite s prijavo pred dogodkom

 

Za prijavo pošljite email na naslov: nusa.movern@alterna.si

 

Mag. Gorazd Buh, MBA, je goreč zagovornik procesnega pristopa in strokovnjak za optimizacijo poslovanja. Ima 18-letne vodstvene izkušnje iz področij prodaje in trženja, uvedbe CRM ter upravljanja poslovnih procesov (BPM). V preteklosti je aktivno deloval v časopisnem založništvu. Bil je zaposlen na Časniku Finance d.o.o., svetoval je Dnevniku d.d. in Delu d.d... Zadnjih nekaj let je direktor podjetja BIPLUS d.o.o., ki nudi storitve na področju: prenove poslovnih procesov, digitalizacije poslovanja in izvajanje usposabljanj iz področja BPM, CRM in digitalizacije poslovanja. Pri svojem delu uporablja različne pristope: od neodvisnih pregledov poslovnih procesov do aktivnega vključevanja zaposlenih pri iskanju rešitev. Vse to vodi do hitrejših implementacij projektov pri strankah in boljše pripravljenosti zaposlenih na spremembe. Znanja iz področja upravljanja poslovnih procesov, vodstvene izkušnje ter poznavanje orodij so mu omogočile tudi uspešno sodelovanje pri izdelavi načrtov za poslovno prestrukturiranje v večjih slovenskih podjetjih. Pred kratkim je napisal tudi strokovni priročnik Ko je ISO 9001 več kot 'certifikat na steni', kjer avtor na poljuden način opisuje kako lahko podjetja zahteve standarda v resnici uporabijo kot orodje, ki prinaša dodano vrednost poslovanju.  

 

Povezane novice

Spoštovani poslovni partner,
 
primarna skrb vsakega podjetja, ki se zaveda, da so podatki največja vrednost podjetja, je njihova zaščita ter upravljanje z njimi. IBM-ovi strokovnjaki bodo na praktičnih primerih pokazali, katere rešitve so najbolj primerne, cenovno ugodne in kakšna je njihova konkurenčna prednost.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?