IBM Cloud Pak za aplikacije

IBM Cloud Paks združuje najnovejše tehnološke rešitve IBM in Red Hat, ki ponujajo hibridno multi-oblačno platformo nove generacije in tako pomagajo podjetjem ponovno nadzorovati njihova zapletena okolja zveč ponudniki v oblaku. 

IBM Cloud Paks združuje najnovejše tehnološke rešitve IBM in Red Hat, ki ponujajo hibridno multi-oblačno platformo nove generacije in tako pomagajo podjetjem ponovno nadzorovati njihova zapletena okolja z več ponudniki v oblaku.

IBM Cloud Pak for Applications dodaja vrednost podjetju IT, saj zagotavlja hibridno platformo na ključ, ki omogoča odjemalcu gradnjo in zagon sodobnih aplikacij v domačem oblaku v katerem koli oblaku, hkrati pa zagotavlja popolno vidnost in opazovanje v vseh njihovih oblakih, v prostorih in zunaj njih.

Ker je IBM Cloud Pak za aplikacije zasnovan na odprtih projektih, lahko podjetja hitreje inovirajo, hitreje dostavijo, posodobijo aplikacije, podpirajo nove poslovne primere in dobro pozicionirajo podjetja za prihodnost, hkrati pa se izognejo zaklepanju na enega proizvajalca.

Stranke, ki se odpravijo na posodobitev in kontejnersko potovanje, med svojimi potovanji poročajo o številnih merljivih koristih, kot so znižanje stroškov dela, izboljšana hitrost, doslednost in kakovost, hkrati pa zmanjšajo tveganje v tem procesu.

 

IBM Cloud Pak za aplikacije vključujejo integrirane jezikovne programe, vmesno programsko opremo in storitvene razrede, ki zagotavljajo najbolj enostavno modernizacijsko pot do oblaka z varnostjo, odpornostjo, razširljivostjo in opaznostjo.

 

 

IBM Cloud Pak za aplikacije vključuje

 

Hitro gradite aplikacije v domačem oblaku, tako da uporabite vgrajena orodja in procese za razvijalce, vključno s podporo za funkcije mikroservisov in brez strežnikov.


Prilagodljivost licenc podpira fleksibilne možnosti namestitve za zagon tradicionalnih aplikacij v zabojnikih.

Ponuja združeni nabor aplikacij IBM in Red Hat Application Runtimes, ki omogoča čas izvajanja, frameworke, hiter dostop do podatkov in visoko zmogljiva sporočila na prilagodljiv, enostaven za uporabo, stroškovno učinkovit, odprt in sodelovalni način, tako da se lahko razvijalci osredotočijo na poslovanje logika za razvoj in vzdrževanje domačih aplikacij.

 

Vključuje:

• Open Liberty, Node.js supporting frameworks: MicroProfile, Java EE Jakarta EE, Spring Boot, Loopback and Express
• Red Hat OpenShift Application Runtimes: Vert.x, Thorntail, Node.js, Spring Boot
• Red Hat JBOSS Enterprise Application Platform (EAP)
• Red Hat Data Grid
• Red Hat AMQ (Broker)
• Authentication (SSO)
• Launcher Service
• Red Hat Application Migration Toolkit
• WebSphere Application Migration Tools

 

Kabanero:

 

Kabanero Enterprise je izvedba projekta odprte kode Kabanero.io s komercialnimi podjetji in v celoti odprtnokodni projekt. Ponuja sodoben framework za mikroservis, ki poenostavlja razvoj aplikacij v obsegu s pomočjo naslednjih odprtokodnih komponent, ki jih podpira IBM.

 

Kabanero.io: Sodoben framework za neprekinjeni razvoj in nenehno uvajanje aplikacij na Kubernetes in Knative
Appsody: vnaprej izdelani sveženji za priljubljene odprtokodne izvajalnike in frameworke, ki poenostavljajo gradnjo izvornih aplikacij v oblaku z eno samo nadzorno točko za življenjski cikel vseh aplikacij, ki sestavljajo z zlogi.
Codewind: razširitve na priljubljene IDE za domači razvoj in zagon aplikacij v zabojnikih
Tekton: Sodobni DevOps z Kubernetes
Open Liberty: Zelo komponirana, Java in Jakarta EE združljiv  z Java runtime

Kabanero Enterprise prav tako vključuje orodja za namestitev Liberty Core, WAS in IBM Mobile Foundation in kontejnarje na OpenShift platformi.

Povezane novice

S prevzemom podjetja Red Hat je IBM predstavil skupek produktov IBM Cloud Pak

Cloud Pak omogoča strankam odprt, hitrejši in zanesljivejši način za gradnjo, prestavljanje in upravljanje v oblaku.
IBM verjame, da bo prihodnost računalništva v oblaku večplastna, kjer se hibridna okolja raztezajo na lokalnih, javnih in zasebnih oblakih različnih ponudnikov. 

Priporočamo

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?