IBM Guardium preprečuje uhajanje podatkov iz podatkovnih baz, podatkovnih skladišč in BIG Data okolij, kot je Hadoop, zagotavlja celovitost informacij in avtomatizira nadzor skladnosti v heterogenih okoljih.

 

Varuje strukturirane in nestrukturirane podatke v podatkovnih bazah, Big Data okoljih in datotečnih sistemih pred grožnjami in zagotavlja skladnost.

 

Zagotavlja prilagodljivo platformo, ki omogoča stalno spremljanje strukturiranega in nestrukturiranega podatkovnega prometa ter uveljavljanje politik za dostop do občutljivih podatkov v celotnem podjetju.

 

Varen, centraliziran repozitorij revizij v povezavi z integrirano platformo za avtomatizacijo poteka dela poenostavlja dejavnosti potrjevanja skladnosti v različnih mandatih.

 

Vključuje integracijo z upravljanjem IT in drugimi rešitvami za upravljanje varnosti, da zagotovi celovito zaščito podatkov v celotnem podjetju.

 

Namenjene so omogočanju stalnega spremljanja heterogenih infrastruktur za podatkovne zbirke in souporabo dokumentov ter uveljavljanju vaših pravil za dostop do občutljivih podatkov v celotnem podjetju z uporabo prilagodljive platforme. Centralizirani repozitorij revizij, ki je zasnovan za povečanje varnosti, skupaj z integrirano aplikacijo za avtomatizacijo delovnega toka skladnosti, omogoča produktom racionalizacijo dejavnosti potrjevanja skladnosti v različnih mandatih.

 

IBM Security Guardium je namenjen zaščiti kritičnih podatkov. Guardium je celovita platforma za zaščito podatkov, ki varnostnim skupinam omogoča, da samodejno analizirajo, kaj se dogaja v občutljivih podatkovnih okoljih (baze podatkov, podatkovna skladišča, Big Data platforme, oblačna okolja, datotečni sistemi itd.), Da zmanjšajo tveganje, zaščitijo občutljive podatke od notranjih in zunanjih groženj, ter se brez težav prilagodi spremembam informacijske tehnologije, ki lahko vplivajo na varnost podatkov. Guardium pomaga zagotavljati celovitost informacij v podatkovnih centrih in avtomatizirati nadzor skladnosti.

 

Rešitev IBM Security Guardium je na voljo v dveh različicah:

 

Nadzor dejavnosti baze podatkov IBM Security Guardium (DAM)

 

Spremljanje dejavnosti datoteke IBM Security Guardium (FAM) - Z nadzorom dejavnosti datoteke Guardium razširite zmogljivosti spremljanja na datotečne strežnike.

 

Izdelki IBM Guardium zagotavljajo preprosto, robustno rešitev za preprečevanje iztekanja podatkov iz podatkovnih baz in datotek, kar pomaga zagotoviti celovitost podatkov v podatkovnem centru in avtomatizirati nadzor skladnosti.

 

Izdelki Guardium vam lahko pomagajo:

 

Samodejno poiščite podatkovne baze ter odkrijte in razvrstite občutljive informacije znotraj njih;

Samodejno oceni ranljivosti baze podatkov in pomanjkljivosti konfiguracije;

Zagotovite, da bodo konfiguracije zaklenjene po izvedenih priporočenih spremembah;

Omogoči visoko vidnost na granularni ravni pri transakcijah v zbirki podatkov, ki vključujejo občutljive podatke;

Spremljanje dejavnosti končnih uporabnikov, ki posredno dostopajo do podatkov prek poslovnih aplikacij;

Spremljanje in uveljavljanje številnih politik, vključno z dostopom do občutljivih podatkov, nadzorom nad spremembami podatkovnih baz in privilegiranimi uporabniškimi dejanji;

Ustvariti enoten, varen centraliziran repozitorij revizij za veliko število heterogenih sistemov in baz podatkov

Avtomatizirajte celoten postopek preverjanja skladnosti, vključno z ustvarjanjem in distribucijo poročil ter zajemanjem komentarjev in podpisov.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?