IBM Data Risk Manager poslovnim vodjem nudi center za nadzor podatkovnega tveganja, ki je uporaben za podjetja, ki pomaga odkriti, analizirati in vizualizirati poslovna tveganja, povezana s podatki. Vodje podjetij lahko proaktivno obravnavajo poslovna tveganja, povezana s podatki, da bi zaščitila svoje organizacije.

 

IBM Data Risk Manager ponuja odgovore na naslednja vprašanja o tveganjih podatkov.

Kateri podatki so najbolj kritični?

Kje se nahajajo kritični podatki in ali so zaščiteni?

Kdo so lastniki kritičnih podatkov?

Kdo dostopa do kritičnih podatkov?

Kako so podatki izpostavljeni varnostnim tveganjem?

Kdo je odgovoren, če so podatki izpostavljeni?

Katere korake je treba sprejeti na podlagi kritičnosti podatkov?

 

Ključne značilnosti IBM Data Risk Manager

Interaktivni center za nadzor podatkovnega tveganja

Vizualizirajte in upravljajte podatke v poenotenem pogledu s skupnim upravljanjem, ki pomaga prenesti vrednost in pomen vodilnim podjetjem. Uskladite varnostne metrike iz varnostnih točk, da zagotovite celovit pregled vaše varnostne politike, tako da uporabite skupni jezik tveganja za komunikacijo s C-suite in uradom za tveganja.

Odkrivanje in razvrščanje podatkov

Programsko odkrivanje, razvrščanje in poročanje o občutljivih podatkih in povezanih tveganjih v podjetju z integracijo izhodov iz IBM Security Guardium, Symantec DLP in IBM-ovega kataloga upravljanja informacij. Uporablja informacije v realnem času za učinkovito odkrivanje sredstev občutljivih informacij in še neznanih shramb podatkov.

Avtomatizirana analiza

Analizirajte prepoznana tveganja, njihovo vrsto, prizadeta informacijska sredstva in dodatne elemente, da zagotovite celovit pregled njihove možne verjetnosti in vpliva na poslovanje. Na podlagi analitike izberite ukrepe za blažitev, da bi se izognili izgubi informacij.

Ocenjevanje in modeliranje poslovnih tveganj

Ujemanje groženj, ranljivosti, kontrola in poslovni atributi z vrednostjo informacijskega sredstva. Izračunajte oceno tveganja, ki izpostavlja dele podjetja, ki so ogroženi

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?