IBM Security Access Manager vam pomaga poenostaviti dostop uporabnikov, hkrati pa varneje sprejeti spletne, mobilne, IoT in cloud tehnologije. Lahko se namesti lokalno, v oblak ali virtualnem okolju, lahko pa tudi v zabojniku z Dockerjem. ISAM vam pomaga doseči ravnovesje med uporabnostjo in varnostjo z uporabo dostopa, ki temelji na tveganju, enotno prijavo, integriranim nadzorom upravljanja dostopa, združenjem identitet in mobilnim večfaktorskim preverjanjem pristnosti. Prevzemite nadzor nad upravljanjem dostopa s programom IBM Security Access Manager.

Varni mobilni dostop

Imejte močan nadzor nad vašim kritičnim pomembnim sistemi tudi preko mobilne naprave. IBM Security Access Manager vzpostavi močno mobilno večfaktorsko preverjanje pristnosti, ki vam pomaga dovoliti, izzvati ali zavrniti zahteve za mobilne naprave na podlagi dejavnikov tveganja, kot so podatki o aplikaciji, geografska lokacija in IP ugled.

 

Vzpostavitev varne identitete

Kompleksni sistemi za upravljanje dostopa ustvarjajo kompleksne procese preverjanja pristnosti in združevanje identitet pomaga reševati to kompleksnost. Preberite, kako je združevanje mogoče z IBM Security Access Manager.

 

Zagotovite močno overjanje

Zagotovite močno overjanje, ki presega uporabniško ime in geslo. Omogočite večkomponentno preverjanje pristnosti ali izpodbijate tvegano zahtevo za dostop z enkratnim geslom, preverjanjem e-pošte ali vprašanjem, ki temelji na znanju.

 

Omogočite prijavo brez gesla v Office365

Poslovnim uporabnikom dovolite, da se prijavijo v svoje delovne aplikacije, kot je Office 365, s preverjanjem prstnih odtisov namesto z geslom.

 

Vzpostavite ravnovesje med varnostjo in uporabnostjo

Združenje identitete IBM Security Access Managerja vam pomaga, da varno vključite SaaS aplikacije tretjih oseb v vašo obstoječo infrastrukturo, hkrati pa uporabnikom zagotovite nemoteno izkušnjo enojne prijave na namizju in mobilnih napravah.

 

Omogoči preverjanje pristnosti na podlagi tveganja

Sprejmite kontrole dostopa, ki temeljijo na tveganju, z mehanizmom za ocenjevanje tveganja IBM Security Access Manager. Ta funkcija uveljavlja pooblastilo, ki upošteva kontekst, z uporabo informacij o vaših uporabnikih, njihovih mobilnih napravah in drugih informacijah, ki temeljijo na sejah, ne da bi to posegalo v sejo končnega uporabnika.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?