Data and AI

 

Pospešite svoje potovanje proti umetni inteligenci s portfeljem podatkov in umetne inteligence podjetja IBM. Pripravite svoje podatke in povečajte vrednost in vpogled v svoje podatke. Analizirajte in povečajte svoj vpogled v svoje podatke na zahtevo kjerkoli s pomočjo AI. Pripravite svoje podatke za svet umetne inteligence in več oblakov – Collect, Organize, Analyze, Infuse in Modernize.

 

Funkcionalnosti

♦  Modernize: Pomagajte strankam pri pripravi njihovih podatkov za svet umetne inteligence in multicloud

♦  Infuse: Stranke lahko operacionalizirajo AI po celotnem svojem poslovanju s Watson aplikacijami

♦  Analyze: Omogočite strankam izgradnjo in skaliranje AI z zaupanjem in razložljivostjo

♦  Organize: Pomagajte svojim strankam ustvariti analitično osnovo, pripravljeno za poslovanje

♦  Collect: Strankam olajšajte dostopnost do njihovih podatkov

 

Funkcionalnosti

 

Portfelj podatkov in umetne inteligence (Data & AI) podjetja IBM pospešuje pot do umetne inteligence in spreminja način poslovanja s pomočjo odprte in razširljive platforme podatkov in umetne inteligence, ki deluje na kateremkoli oblaku. Pripravite svoje podatke za AI. IBM-ov pristop k umetni inteligenci ima vse elemente arhitekture za priklapljanje,  organiziranje, analiziranje, vključevanje in moderniziranje vaših podatkov za AI.

 

 

IBM Cloud Pak for Data

IBM Watson 

Data Science

 

 

IBM Cloud Pak for Data je platforma za podatke in umetno inteligenco, ki modernizira način, na katerega podjetja zbirajo, organizirajo in analizirajo podatke ter uporabljajo umetno inteligenco. Pospešite pot do umetne inteligence, da spremenite način delovanja svojega poslovanja, s platformo podatkov in umetne inteligence, ki je odprta, razširljiva in deluje v katerem koli oblaku.

 

 

Watson je odprta multicloud platforma, ki vam omogoča avtomatizacijo življenjskega cikla umetne inteligence. Z Watsonom lahko vnesete AI orodja in aplikacije v svoje podatke, ne glede na to, kje se nahajate - bodisi na IBM Cloudu, AWS-u, Azurju, Googlu ali svojem lastnem zasebnem oblaku. Zgradite močne modele od začetka ali pospešite "time-to-value" s predhodno izdelanimi poslovnimi aplikacijami.

 

 

Prihranite čas in energijo, optimizirajte poslovne procese in zmanjšajte tveganje nevarnih odločitev z uporabo pametnejše analitike in podatkovnih tehnologij.

     

VEČ O TEM >>

VEČ O TEM >> VEČ O TEM >>

 

   

 

 

 

DataOps

 

Hybrid Data 

 

Ustvarite zanesljivo analitično podlago; organizirajte vse svoje podatke v zanesljivo poslovno pripravljeno platformo z vgrajenim nadzorom upravljanja, varovanja in skladnosti.

IBM Hybrid Data Management je popolna družina rešitev, ki jih omogoča umetna inteligenca, ki lahko prevaja poizvedbe med dobavitelji, jeziki, lokacijami in strukturami, tako da lahko vodje poslovnih rešitev zgradijo optimizirane temelje za zbiranje, upravljanje in analizo podatkov.

 
     

VEČ O TEM >>

VEČ O TEM >>  
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?