IBM Cloud

02.06.2021 06:04
Podjetja pospešeno selijo svojo infrastrukturo v oblak, da bi dosegla konkurenčno prednost na trgu. S tem bi lahko bolje zadovoljila svoje stranke in zmanjšala stroške. 
 
 
Javni oblak IBM® je zgrajen na robustni odprtokodni osnovi, ki vas osvobodi omejitve na enega ponudnika. Rešitev je podprta z najmočnejšimi varnostnimi protokoli, ki ščitijo vašo zasebnost in podatke - v okolju, ki je pripravljeno na najzahtevnejše obremenitve v podjetju. Vse to je možno po zaslugi IBM-ove vodilne in preizkušene infrastrukture, ki podjetjem omogoča, da rešitve prilagodijo svojim poslovnim zahtevam.
 
Izkoristite zmogljive namenske strežnike, ki vam jih ni potrebno vzdrževati. Sedaj tudi po nižji ceni in z enostavno globalno razširitvijo z več kot 60 podatkovnimi centri, ki so povezani z zelo varnim in izjemno hitrim omrežjem.
 
Razvrstitev portfelja IBM IaaS oblačne infrastrukture
 
Infrastruktura kot storitev (IaaS) IBM-Cloud deluje znotraj IBM-ove javne platforme v oblaku. IaaS je temeljni gradnik, ki v oblaku poganja vse ostale izdelke in rešitve. To je v bistvu dno infrastrukture, tako da imajo klienti dostop do serijske številke namenskega strežnika. IaaS je oblika računalništva v oblaku, ki strankam na njihovo zahtevo zagotavlja računske, omrežne, pomnilniške in varnostne vire. IBM Cloud IaaS strankam omogoča, da po vsem svetu povečajo ali zmanjšajo svoje vire. Uporabniki imajo dostop do celotnega sklada za večji nadzor od drugih oblačnih virov, kot je to platforma kot storitev (PaaS). To v praksi pomeni, da lahko stranka prilagodi strojno opremo svojim natančnim specifikacijam, tako da ustreza zahtevam glede delovne obremenitve. 
 
IBM se zavzema tudi za zagotavljanje oblačnih rešitev in delovnih procesov, ki poleg IaaS vključujejo IBM Cloud Kubernetes Service in IBM Cloud Functions za brezstrežniške aplikacije.
Lokacije data centrov
Razporedite delovne naloge med več kot 60 podatkovnih centrov v šestih regijah in 18 razpoložljivih conah po svetu. IBM Cloud® je zasnovan tako, da ustreza vašim potrebam po lokalnem dostopu, nizki zakasnitvi signala in certificirani varnosti. Ponuja tudi najširšo izbiro glede tega, kje in kako naj se izvajajo vaše delovne naloge in podatki. Model razpoložljivih con omogoča enostavnejši in učinkovitejši način načrtovanja in upravljanja aplikacij ter podatkovnih baz. Tako so vedno dostopne, odporne na napake in razširljive.
 
Vodilna zaščita za varstvo podatkov
 
IBM ima dolgoletno zgodovino vodilnega ponudnika varnosti. Danes IBM Cloud® nadgrajuje to tradicijo kot najbolj odprt in varen javni oblak za poslovanje. Izkoristite vodilne zmogljivosti za zaščito podatkov v hrambi, prenosu in uporabi. S pomočjo vgrajenega razdelka, ki ščiti infrastrukturo, sistema za upravljanje dostopov in varnostnih funkcij, bodo vaši poslovni programi in delovne naloge vedno zaščiteni. IBM ponuja neprimerljivo strokovno znanje, s katerim lahko vaše podjetje doseže varnostne, kakovostne in skladnostne cilje.
 
Preprosta in brezplačna uporaba za vse začetnike
 
Dostopajte do več kot 40 izdelkov brez roka uporabe. Dokler ne izkoristite brezplačnega paketa v celoti, vam ne zaračunajo nobenih dodatnih stroškov – brez pogodb in obveznosti. Vaš račun ima brezplačen dobropis v višini 200 dolarjev (160 evrov), ki je veljaven 30 dni. Uporabite ga lahko za kateri koli izdelek v katalogu IBM Cloud®. Za brezplačen preizkus so na voljo tudi:
 
 • • IBM Cloud® Code Engine 100.000 vCPU sekund na mesec
 • • Informacijsko središče Kubernetes za 30 dni
 • • IBM Cloud® Object Storage 25 gigabajtov na mesec
 • • IBM API Connect® – 50.000 API mesečnih klicev
 • • In še mnogo več - na ibm.com/cloud
 
 
Če bi radi izvedeli več informacij o IBM Cloud infrastructure, lahko preverite ponudbo tudi na IBM partnerskih straneh podjetja Arhides, Comtrade, Pronid in Shift.

Povezane novice

23.06.2021 13:57

Priporočamo

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?