Družina IBM DS8000 je vodilna na tržišču zunanjega shranjevanja za okolja mainframe; ti preizkušeni sistemi podatkov so bili implementirani v poslovno kritičnih okoljih že več kot dve desetletji, zato 18 od 20 največjih bank po vsem svetu uporablja IBM DS8000 shranjevalne rešitve.

 

IBM DS8900F je zasnovan za upravljanje celotnim spektrom obremenitev shranjevanja, ki obstajajo v današnjih dinamičnih poslovnih okoljih, in to doseže z zagotavljanjem zelo visokih zmogljivosti in razpoložljivosti sistema, s funkcijami za vodilno zaščito podatkov in obnovo ob katastrofi. Pomembna varnostna funkcija, ki jo ponuja DS8900F, je njegova celovita podpora za sklop IBM Z tehnologij za zaščito podatkov, ki so skupno označene kot vseprisotno šifriranje.

 

Te tehnologije omogočajo obsežno šifriranje podatkov med prenosom in v mirovanju, da se znatno poenostavi šifriranje in zmanjšajo stroški, povezani s zaščito podatkov. Neprestano naraščajoča morska plima kršitev podatkov povečuje zanimanje za varno avtentikacijo v hibridnih oblakih. IBM zagotavlja edinstveno tehnologijo, ki zagotavlja, da se podatki dostopajo le prek pooblaščenih strežnikov in skladiščnih naprav, da se zmanjšajo in odpravijo notranje grožnje neovlaščenega dostopa do omrežja za shranjevanje podatkov.

 

IBM Fibre Channel Endpoint Security je rešitev od konca do konca, ki zagotavlja, da so vsi podatki, ki tečejo po FICON in Fibre Channel Protocol (FCP) povezavah od IBM Z do sistemov IBM DS8900F, šifrirani. Ta rešitev zagotavlja zaščito med prenosom za vse podatke, ne glede na operacijski sistem ali način dostopa, ki se uporablja. IBM DS8900F ponuja tudi močno funkcionalnost varnosti podatkov IBM Safeguarded Copy. Ta tehnologija zagotavlja nespremenljive točke obnovitve podatkov, ki so skrite in zaščitene pred spreminjanjem ali brisanjem. Te nespremenljive kopije so zaupanja vreden in varen vir podatkov, ki se lahko uporabijo za forenzične analize ali kirurške ali katastrofalne obnove.

 

Za povečano varnost Safeguarded Copy zagotavlja dvojno upravljanje in se lahko integrira z različnimi konfiguracijami obnove ob katastrofi in visoke razpoložljivosti. Da bi še bolj razširili kibernetsko odpornost, lahko IBM DS8900F sedaj varnostno kopira celotne shranjene obsege podatkov v oblak, kjer jih kasneje lahko uporabimo za popravilo ali obnovo proizvodnih okolij, ki so bila ogrožena zaradi uporabniških napak, zlonamernega uničevanja ali napadov ransomwarea. Ta funkcionalnost izkorišča prednosti TCT, vključno s šifriranjem AES s 256 biti.

 

Glavne izboljšave: 

  • Do 25% zmanjšanje časa odziva za glavni računalnik in 16% zmanjšanje časa odziva za sisteme Open Systems za hitrejše obdelovanje transakcij, hkrati pa razširitev obremenitve na področja umetne inteligence, analitike in poslovne inteligence.
  • Povečanje sistema predpomnilnika za 2,15-krat, da se izboljša možnost za zadetek predpomnilnika in zagotovi hitrejše ozadnje operacije.
  • Izboljšanje razpoložljivosti za 10-krat, da se maksimizira čas delovanja sistemov, s povprečnim časom izpada le 3 sekunde na leto. Od šest (99,9999) do sedem devetnic (99,99999) razpoložljivosti.
  • Dvojna večja pasovna širina za vzpostavitev funkcije parnega Metro Mirror s 32 GFC gostiteljskimi adapterji.
  • 19% manjša teža in 5% manjša poraba energije, kar izboljšuje okoljske vidike in prinaša prihranke pri stroških vzdrževanja in obratovanja.

 

Povezava na uradno spletno stran

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?