MOŽNOSTI PLAČILA

V treh korakih pred oddajo naročila vam med vsemi možnostmi ponudimo le tiste načine dostave in plačil, ki so za izbrane izdelke v košarici na voljo:

plačilo s predhodnim nakazilom (dostava, osebni prevzem)
plačilo po računu (dostava, osebni prevzem, drive in)

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM

Priporočamo kot cenovno najugodnejši način plačila! Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Alterna Distribucija d.d.o

IBAN SI56 3300 0000 6412 273 - BIC HAABSI22 pri Hypo banki d.d.
IBAN SI56 3000 0001 3039 261 - BIC SABRSI2X pri Sberbank banka d.d.


Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.


PLAČILO PO RAČUNU

Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo dolgoročnim partnerjem Alterne Intertrade d.d. ter organizacijam javne in lokalne uprave, ki se izkažejo kot redni plačniki. Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.


Če potrebujete dodatne informacije ali pojasnila o vsebini na tej strani, prosimo, da nam vaše vprašanje posredujete na naš kontaktni naslov!