Prevzem blagaBlago, naročeno v Spletni trgovini Alterna distribucija d.o.o., gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi, običajno še isti dan.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, jih pošiljamo s paketno dostavo GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. 

 

 


Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila in vrsto embalaže:

PISEMSKA POŠILJKA do vrednosti 50 EUR ..... 5 EUR

PAKETNA POŠILJKA do vrednosti 300 EUR ..... 10 EUR

PISEMSKA POŠILJKA nad 50 EUR in PAKETNA POŠILJKA nad 300 EUR ..... brezplačno

Dostava je brezplačna tudi za vse B2B uporabnike, ki imajo sklenjeno pogodbo o elektronskem poslovanju, pri naročilih v skupni vrednosti nad 100 EUR.

VIP uporabniki ..... brezplačno

Če naročite različne tipe artiklov (na primer licenca + prenosnik), se za izračun stroška dostave upošteva strošek artikla z višjo ceno dostave.

 

OSEBNI PREVZEM

Blago lahko prevzamete tudi osebno, na naši lokaciji Alterna distribucija d.o.o.,Litostrojska cesta 56, v Ljubljani, vsak delovni dan med 8:00 in 16:00.

Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

V nekaterih primerih je možen osebni prevzem tudi po 16. uri. Za več informacij pokličite našo podporno ekipo na +386 (0)1 5202 800 ali nam pišite na b2b@alterna.si.


Pri osebnem prevzemu naročil, ki so že plačana (s kreditno kartico, po predračunu ipd.), vas bodo na prevzemnem mestu prosili za identifikacijo s PIN številko, ki jo prejmete v elektronskem sporočilu, ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Če poleg takega artikla naročite še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna!