Alterna distribucija d.o.o.

 

Alterna Distribucija d.o.o.

 

Osnovna dejavnost družbe Alterna distribucije d.o.o. je distribucija računalniške in z njo povezane informacijske opreme, za zagotavljanje kakovostne, napredne in varne informacijske podpore pri uporabnikih. Poslujemo izključno preko svojih poslovnih partnerjev.

Smo strateško usmerjeno podjetje z fleksibilno ekipo, ki se nenehno izobražuje in sledi spremljanju trendov, tako na domačem trgu kot tudi na svetovni ravni. Z uspešno strategijo poslovanja, ki temelji na zanesljivosti, odzivnosti in osredotočenost na dejavnosti, ki ustvarjajo vrednost za naše stranke, smo si v očeh kupcev ustvarili dobro ime.

Podjetje preko uveljavljenih blagovnih znamk, zagotavlja garancijsko vzdrževanje izdelkov najvišje kakovosti.

Z vrhunsko logistično podpora ter podporo vodstva in različnih strokovnjakov, se osredotočamo na optimiranje logistične dejavnosti, kjer dosegamo nizke obratovalne stroške in posledično učinkovito oskrbujemo trg. Na osnovi hitrega prilagajanja zelo dinamičnim tržnim razmeram, jasno opredeljenih smernic ter ostalim dejavnikom, nam omogoča konkurenčnost ponudbe, ki prinaša zavidljive poslovne rezultate.

Vizija temelji na krepitvi in rasti naše pozicije v slovenskem prostoru na področju distribucije znanih blagovnih znamk, ki jo dosegamo z zadovoljstvom naših strank ter visoko usposobljenimi in motiviranimi zaposlenimi.

Poslanstvo prepoznamo kot prepoznavanje potreb obstoječih in bodočih poslovnih partnerjev. Z odkrivanjem in izkoriščanjem tržnih priložnosti ter inovativnimi pristopi, bomo še najprej krepili tržni položaj in postali eden izmed vodilnih distributerjev v Sloveniji.